Welkom bij Bethaniƫ

Bekijk onze vacatures šŸ‘‡

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Vertrouwen, gelijkwaardigheid, verbondenheid, veerkracht, transparantie, duurzaamheid!

Elke dag kom ik met de glimlach werken .. šŸ˜ƒ

.. omdat ik een betekenisvolle, waardevolle, en uitdagende job heb (Koen, hoofdopvoeder) .. omdat ik iets kan betekenen voor de kinderen, een glimlach op hun gezicht maakt mijn dag helemaal goed (Jos, opvoeder) .. omdat ik mij hier thuis voel, omdat ik hier mezelf kan zijn, mag zijn (Ellen, teambegeleider) .. omdat ik hoop dat ik op mijn manier kan bijdragen aan een betekenisvol leven voor onze jongeren (An, schoolbegeleider) .. omdat ik zinvolwerk mag afleveren samen met collegaā€™s waar ik graag mee samenwerk (Michele, boekhouding) .. omdat ik er naar uitkijk om in de lente en in de zomer weer met de fiets naar het werk te komen (Marijke, psychiater)

"It takes a village to raise a child" .. maar ook "it takes a team to make me what I am"

Jean-Marie, collega op rust: Ik ben gevormd en gegroeid samen met en vaak door mijn collegaā€™s!

De KRACHT van Bethaniƫ

ELLEN, teambegeleider ā€¦de kracht van BethaniĆ« zit voor mij in de hoop die ik haal uit het feit dat ieder vanuit zijn expertise hier bijdraagt aan een betekenisvol leven voor het kind en de context, en dat ik dat kan doen met collegaā€™s waar ik heel graag mee samenwerk.

Niets zonder jou...

Wij zijn een sterk team met mensen die er echt voor willen gaan, elke dag opnieuw en we doen het hier samen. Wij zijn niets zonder de ander.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ā€œAVGā€ of GDPRā€).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?